Vanmiddag weten we wie de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland wint

interview
Het Superteam is vanmiddag natuurlijk ook aanwezig bij de prijsuitreiking.

Wie verdient de titel Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland? Wordt het gemeente Harderwijk, Zwolle, Stein of Oude IJsselstreek? Of wint gemeente Hardenberg voor de tweede keer op rij de verkiezing? Vanmiddag om 14:00 maakt de vakjury bekend welke gemeente wint en welke gemeente de aanmoedigingsprijs verdient. Bekijk het via deze link.

Een korte sfeerimpressie van de gemeenten die de finale van de verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland hebben gehaald.

Wil je weten welke gemeente er met de prijs van doorgaat? Bekijk vanmiddag vanaf 14:00 de livestream op deze website. Live vanaf het VNG-congres in Amersfoort maakt de vakjury bekend wie er wint. Het Superteam met Eva Eikhout, Wirin Jewlal, Mari Sanders, Deborah Cameron, Zjos Dekker en Nik Hoogstraten is uiteraard ook aanwezig! Zij vertellen wat is ze opgevallen in de gemeenten en kijken vooruit: wat moet en gaat er veranderen op het gebied van toegankelijkheid?